Skip to content

Entrance opens 05 May 19:00
Starts 05 May 19:30

Organizer: Jacy'z Hotel

It is not possible to buy tickets for this event. The event has been closed for sale by the organizer.

Back to Black är djupdykning i Amy Winehouses fascinerande liv, från hennes uppväxt till framgången med det ikoniska albumet Back to Black. Med Amy Winehouses perspektiv i fokus, målar filmen en ärlig bild av hennes liv och fokuserar på hennes tidiga år i 80- och 90-talets London. Med Marisa Abela som en porträttlik Amy, tar Sam Taylor-Johnsons film publiken på en gripande resa som skildrar en av musikens mest unika talanger.

Att se på film i Jacy’z Cinema Club är en upplevelse! Den enorma duken och det kristallklara ljudsystemet kommer att föra er in i filmens värld som aldrig förr. Känn hur spänningen vibrerar i luften när ljuset sänks och äventyret på bioduken tar fart.

Missa inte att besöka baren i Big Stage innan, efter eller under föreställningen. Njut av utsökta drycker, chark, sötsaker och snacks samtidigt som du ser på bio. Eller kombinera biobesöket med en middag i en av våra restauranger – amerikanska smaker i Archie’s eller asian fusion i vår skybar Gogogaga. Boka bord i tid eftersom det ofta blir fullbokat.

Performances by Marisa Abela, Jack O’Connell, Lesley Manville, Eddie Marsan

Tickster uses cookies to make sure you get the best possible experience. More information about cookies.